dresytovarna

ساخت وبلاگ

V pěti hlavních ligách se v sezóně 2023-24 objevilo mnoho nečekaných týmů, díky čemuž se již tak vysoce profilovaná hlavní dějiště stala atraktivnější. V Premier League vytvořili hráči v Fotbalové Dresy Aston Villa sérii rekordů. Aston Villa je zatím stále v boji o titul; v Bundeslize hrál Bayer Leverkusen Xabiho Alonsa Se šokujícím rekordem bez porážky porazil v tabulce bundesligového hegemona Baye Mnichov; v Serii A se Bologna, která byla vždy ve středním a dolním toku, už pohybuje na hraně Ligy mistrů; a v La Lize, Barcelona a Atletico Madrid nemohou podávat stabilní výkony. Za takových okolností se Girona stala největší hrozbou pro šampionát Realu Madrid.
Z dlouhé historie fotbalu je vidět, že ať už jde o Aston Villa v Premier League nebo Bayer Leverkusen v Bundeslize, všechno jsou to staré týmy se slavnou historií. I Bologna, které lidé málokdy věnují pozoost, dočasně vyhrála 7 šampionátů Serie A. Téměř nulovou bilanci šampionátu má jen Girona v La Lize. Více než deset let je Girona pouze malým týmem hrajícím španělskou druhou divizi. Až v sezóně 2021-22 postoupili do La Ligy. Girona byla v minulé sezóně v La Lize na 10. místě. V letošní sezóně ale přitáhly pozoost fanoušků po celém světě.
Lidé možná netuší, že francouzský forvard Mbappe, který obléká Dres Paris Saint-Germain, stojí skoro stejně jako celý tým Girony. Girona ale zatím v této sezóně prohrála pouze jeden zápas s Realem Madrid, takže Girona v této sezóně úspěšně přitáhla pozoost lidí. Mnoho fanoušků dokonce věří, že Girona může pokračovat ve stabilních výkonech a nakonec vyhrát šampionát La Ligy a vytvořit novou slávu. Přestože hra pokračuje, může Girona čelit mnoha výzvám. Jisté ale je, že Girona sklidila ovace lidí za to, že se stala největším vyzyvatelem Realu Madrid na cestě k šampionátu.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Aston Villa,Dres Paris Saint,Germain, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 41 تاريخ : جمعه 15 دی 1402 ساعت: 10:59

V 19. kole sezóny 2023-24 Premier League vyzval Manchester City venku Everton. V tomto zápase zaostával Manchester City v poločase 0:1. Díky gólům Fodena a Silvy a pokutovému kopu Alvareze vstřelil Manchester City ve druhém poločase 3 po sobě jdoucí góly, aby dokončil comeback. Vítězný Manchester City se vrátil na čtvrté místo průběžného pořadí a stále zůstává konkurenceschopný v boji o titul.
Manchester City v úvodu utkání projevoval silnou chuť útočit, ale nedokázal si dát mnoho útočných příležitostí. Manchester City byl v prvním poločase stále pozadu. Manchester City ve druhém poločase zvýšil svůj útok. Foden v Fotbalové Dresy Manchester City č. 47 předvedl v 53. minutě nádheou střelu z dálky a úspěšně srovnal skóre. Manchester City pak dostal příležitost pokutového kopu a Alvarez se penaltou ujal vedení. Silva skóroval na konci zápasu a pomohl Manchesteru City zpečetit vítězství. V průběhu druhého poločasu předvedl Manchester City obzvláště silný výkon, zejména vynikající výkon Fodena a Alvareze, který výrazně přispěl k vítězství v tomto utkání. Foden a Alvarez nejen pomohli týmu k vítězství, ale také ukázali vynikající osobní schopnosti v ofenzivě a také zanechali hluboký dojem na fanoušky!
Za zmínku stojí, že před hrou Guardiola potvrdil, že Haaland se letos nebude moci vrátit. Norský génius usiluje o návrat do hry v lednu, jeho letošní počet gólů také zůstane na 50. místě a ze soutěže o ročního střelce se s předstihem odhlásí. Ronaldo v Fotbalový Dres AI Nassr se stal s 53 góly nejlepším střelcem roku.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City,Fotbalový Dres AI Nassr, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 30 تاريخ : جمعه 8 دی 1402 ساعت: 8:03

Saúdská Arábie vždy doufala, že Salah bude mít příležitost obléci Fotbalový Dres Saúdské ligy. Salahova současná smlouva s Liverpoolem vyprší v roce 2025. Nedávno se objevily zprávy, že Liverpool pro Salaha připravil prodloužení smlouvy a smlouva mezi oběma stranami bude do roku 2027. Pro Saudskou ligu může být stále obtížné Salaha získat.
Salahův význam pro Liverpool je nepochybný. Roli, kterou hraje na hřišti, nemohou nahradit jiní hráči. Není jen koncovým bodem přední části hřiště, ale také tvůrcem příležitostí v přední části hřiště. V této sezóně nastoupil Salah do všech 18 zápasů Premier League v dresu Liverpoolu a přispěl 12 góly a 7 asistencemi; velmi dobře si vedl i v Evropské lize, přestože odehrál jen 180 minut. čas, ale přesto vstřelil 3 góly velmi efektivně.
Podle Salahova aktuálního soutěžního stavu si i po prodloužení smlouvy na tři roky může 35letý hráč udržet určitou míru konkurenceschopnosti. Pamatuji si, že během tohoto letního přestupového období Liverpool odmítl obrovskou nabídku ze saúdské ligy. Pokud totiž Salah odejde, bude pro Liverpool těžké v krátké době najít Salaha. Totéž platí v současnosti pro Liverpool. Pokud se Salahovi podaří úspěšně prodloužit smlouvu, zajistí to týmu nejen stabilitu a konkurenceschopnost v Premier League, ale také mu poskytne více času na oblékání Dres Liverpool, který Salah obléká. Najít vhodného nástupce.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Dres Liverpool, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 21 تاريخ : چهارشنبه 6 دی 1402 ساعت: 7:49

Ve čtvrtfinále EFL Cupu mezi Chelsea a Newcastlem nakonec debutoval v kariéře Nkunku, který oblékl Fotbalové Dresy Chelsea. Jeho návrat vynahradil nedostatky týmu v ofenzivním zakončení a přidal více naděje a sebevědomí k vítězství týmu.
Letos v létě Nkunku přestoupil do Chelsea z Lipska za 60 milionů eur. Je ale škoda, že v srpnovém přípravném utkání proti Dortmundu si Nkunku hned po oblékání Fotbalový Dres Blues poranil koleno a chyběl ve hře. Je zřejmé, že Nkunku byl na seznamu náhradníků v zápase Premier League z minulého týdne proti Sheffieldu United, ale nehrál. Ve čtvrtfinále EFL Cupu proti Newcastlu však Nkunku nastoupil jako náhradník v 69. minutě druhého poločasu a nahradil Jaakssona. Konečně debutoval v Chelsea a skóroval v penaltovém rozstřelu. 1 míček. Pomozte týmu úspěšně postupovat.
Vynikající výkon Nkunku v předsezónní přípravě vyvolal u mnoha fanoušků Chelsea velká očekávání. Lidé jsou potěšeni oficiálním debutem Nkunku a věří se, že vzhled Nkunku může týmu pomoci zlepšit jejich ofenzivní štěstí. Fanoušci doufají, že se Nkunku dokáže co nejdříve adaptovat na rytmus Premier League, rychle získat zpět svou formu a ze všech sil pomoci Chelsea vyhrát.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Chelsea,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 34 تاريخ : جمعه 1 دی 1402 ساعت: 7:44

19. dubna, druhé kolo čtvrtfinále Ligy mistrů, Baye Mnichov doma remizoval Manchester City 1:1, s celkovým skóre 1:4, cesta Bayeu Ligou mistrů skončila, zatímco Manchester City pronikl do Champions ligy počtvrté, v semifinále se střetnou s Realem Madrid, který nadchl jak fanoušky v Fotbalové Dresy Manchester City, tak ty v Fotbalové Dresy Real Madrid.

18. minuta Harland měl dobrou příležitost, ale podrazil ho Upamecano. Rozhodčí přímo udělil červenou kartu, ale zrušil, protože VAR potvrdil, že Harland byl v ofsajdu. 35. minuta Gündoğan prudce vystřelil, ale zastavil ho Sommer. Upamecano dostal žlutou kartu za házenou a Manchester City dostal penaltu, ale Harland ji minul. 57. minuta De Bruyne přihrál Harlandovi, jeho rychlý pohyb způsobil, že Upamecano ztratil rovnováhu, poté skóroval Harland, Manchester City 1:0! 80. minuta Akanjiho házená dala Baye penaltu, dal ji Kimmich, Baye 1:1.

Tato hra byla plná "vůně střelného prachu" s 9 žlutými kartami. Manažer Bayeu Tuchel dostal dvě žluté karty a byl vykázán z kurtu. V této sezóně Baye vypadl z Ligy mistrů az Německého poháru a pouze 2 body před Dortmundem v tabulce Bundesligy, což trápí mnoho fanoušků v Fotbalové Dresy FC Baye Mnichov.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City,Fotbalové Dresy Real Madrid,Fotbalové Dresy FC Bayern Mnichov, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 31 فروردين 1402 ساعت: 19:27

17. dubna Liverpool inkasoval velké vítězství v Premier League, smetl Leeds United doma 6:1. Po dvou gólech vstřelili Salah a Jota. Liverpool předtím nevyhrál 4 kola, takže toto velké vítězství je velmi šťastné pro všechny fanoušky, kteří nosí Fotbalové Dresy Liverpool.

Ve 35. minutě dal první gól Gakpo a o 4 minuty později dostal Salah přihrávku od Joty, Liverpool 2:0! Ve 47. minutě stáhl Leeds United branku, ale o 5 minut později se do sítě protlačil Jota, Liverpool 3:1! Pro Liverpool byl ještě čas dávat góly, postupně se trefili Salah a Jota. Nunez dostal v 90. minutě přihrávku od Aolda a uspěl v ofsajdu. Skóre bylo upraveno na 6:1.

Trenér Liverpoolu Klopp po zápase řekl: "Myslím, že je to nejlepší zápas, který jsme v této sezóně odehráli. Donutili jsme soupeře k mnoha chybám a dali krásné góly. Co se týče vysokotlakého protiútoku, myslím, že je to nejlepší za poslední desetiletí." Nyní je Liverpool na 8. místě se 47 body, 2 body za Brightonem.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Liverpool, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 85 تاريخ : سه شنبه 29 فروردين 1402 ساعت: 19:57

Devětadvacáté kolo La Ligy zahájilo soustředěnou bitvu: obhájce titulu Real Madrid hrál venku proti slabšímu Cádizovi. Real Madrid venku porazil Cádiz 2:0, 10 bodů za Barcelonou, která měla o zápas méně. Fanoušci v Fotbalové Dresy Real Madrid se těší na další vystoupení Realu Madrid.

Dva španělští inteacionálové Nacho a Asensio bodovali jeden po druhém. Nacho čelil svému bratrovi Alexi Feandezovi (záložník Cádizu) a vstřelil svůj první gól v sezóně a druhý dalekonosný gól v kariéře v La Lize. Asensio vstřelil svůj 10. gól v sezóně a je pátým hráčem týmu Real Madrid, který zaznamenal dvojcifeé číslo.

Letošní Real Madrid v osmifinále Ligy mistrů dvakrát porazil Liverpool a v prvním zápase čtvrtfinále porazil doma Chelsea 2:0 a postup je na spadnutí. V žebříčku La Ligy je na druhém místě a možnost vyhrát šampionát je extrémně malá, ale Real Madrid nemůže Barceloně příliš usnadnit proces vítězství v šampionátu.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Real Madrid, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 80 تاريخ : يکشنبه 27 فروردين 1402 ساعت: 18:09

V brzkých ranních hodinách 13. dubna v prvním kole čtvrtfinále Ligy mistrů porazil Real Madrid doma Chelsea 2:0. Benzema a Asensio vstřelili gól za Real Madrid. Za Chelsea Felix minul střelu a Chilwell dostal červenou kartu a byl vyloučen. Ani fanoušci v Fotbalové Dresy Real Madrid ani v Fotbalové Dresy Chelsea nebyli výsledkem překvapeni.

21. minuta Carvajal vychytal přihrávku z pokutového území, prosadil se Vinicius a Kepa se daleko nedostal, poté na něj navázal Benzema a střílel do prázdné brány, Real Madrid 1:0! 59. minuta Záložník Realu Madrid poslal dlouhý pas přes vrchol. Rodrigo nastoupil a Chilwell ho stáhl dolů. Rozhodčí ukázal červenou kartu a vyloučil Chilwella! 74. minuta Real Madrid rozehrál rohový kop zleva do pokutového území, míč si připsal Vinicius a Asensio na hranici šestnáctky levačkou trefil přímo branku!

O'Hara, bývalý záložník, který hrál v Fotbalové Dresy Tottenham Hotspur, řekl Talksportu: "Mám pocit, jako by to byl trénink pro Real Madrid." "Chelsea utratila 600 milionů liber a nenašla nikoho, kdo by dokázal dostat míč do sítě."

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Real Madrid,Fotbalové Dresy Chelsea,Fotbalové Dresy Tottenham Hotspur, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 71 تاريخ : پنجشنبه 24 فروردين 1402 ساعت: 11:45

12. dubna zahájí první kolo čtvrtfinále Ligy mistrů zápas těžké váhy – Real Madrid se na Beabeu utká s Chelsea. Oba dva týmy byly loni i předloni mistry Ligy mistrů. "Dokáže Modrá" armáda porazit "Galaxy Battleship"? Jak přemýšlí fanoušci v Fotbalové Dresy Chelsea?

V roce 2021 ve vyřazovacím kole porazila Chelsea ve dvou kolech Real Madrid 1:1 a 2:0 a ten rok konečně získala trofej. V roce 2022 se oba týmy znovu střetly ve vyřazovacím kole, Real Madrid postoupil 3:1 a 2:3 a nakonec získal trofej. Letos se znovu potkaly Real Madrid a Chelsea, takový zajímavý osud.

Ale nyní je Chelsea velmi sklíčená, v Premier League je na 11. místě s 10 výhrami, 9 remízami a 11 prohrami, dvakrát změnila svého hlavního trenéra, ale stále žádné zlepšení. Ani současný dočasný kouč Lampard není nijak zvlášť dobrý trenér. Real Madrid není v této sezóně nijak zvlášť silný, prohrál dva po sobě jdoucí zápasy s Barcelonou v La Lize, nicméně fanoušci v Fotbalové Dresy Real Madrid si stále docela věří, že tento zápas vyhrají.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Chelsea,Fotbalové Dresy Real Madrid, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 75 تاريخ : سه شنبه 22 فروردين 1402 ساعت: 19:11

22letý norský útočník Haaland ve své první sezóně Premier League nastřílel 28 gólů a poslal 5 asistencí ve 26 zápasech, což výrazně překonalo počet gólů v minulé sezóně Premier League Golden Boot. Možná, jak řekli fanoušci v Fotbalové Dresy Manchester City, není to Haaland, kdo se musí přizpůsobit Premier League, ale Premier League se musí přizpůsobit Haalandu!

Pokud jde o efektivitu střílení gólů, může Haaland přispět gólem nebo asistencí v průměru každých 64 minut. V listině střelců vedl nad Harrym Kanem už o 6 branek. Zdá se, že pravděpodobně vyhraje svou první Zlatou kopačku Premier League.

Hráč na druhém místě nepatří mezi 10 nejlepších střelců v Premier League a nedostal se ani do top 20. Je jím 18letá superstar Evan Ferguson, který momentálně obléká dres Brightonu! V 11 zápasech Premier League poslal teenager 4 góly a 1 asistenci. Soudě podle hrací doby dokázal vytvořit 1 gól v průměru za 90 minut. Nevím, jestli se Brightonu po této sezóně podaří udržet tohoto talentovaného hráče.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 84 تاريخ : شنبه 19 فروردين 1402 ساعت: 15:45

Tottenham oficiálně oznámil, že Conte již nebude působit jako hlavní trenér týmu a Conteho asistent Stellini dočasně zastane pozici pro zbytek sezony. Třiapadesátiletý Conte se připojil k Tottenhamu v listopadu 2021, dosud přinesl 32 výher, 9 remíz a 15 proher. Tottenham má zatím v této sezóně na kontě 15 výher, 4 remízy a 9 proher a dočasně mu patří 4. místo v Premier League.

Conte přišel do Tottenhamu, kromě staré drahé smlouvy se věřilo, že chce něco změnit. Tottenham doufal, že může vést Tottenham k tomu, aby znovu získal mistrovskou čest. Ostatně před nástupem do Tottenhamu, pod vedením Conteho, hráči v modrých Fotbalové Dresy Chelsea, ti v Fotbalové Dresy Inter Milán a v Fotbalové Dresy Juventus vyhráli ligový šampionát. Tito fanoušci si tedy mysleli, že i když Conte nemůže přinést nový ligový titul, pohárový šampionát je stále pravděpodobný.

Ale realita je taková, že během jednoho a půl roku Conteho v Tottenhamu tým nevykazoval kvalitativní změny. Po venkovní remíze 3:3 se Southamptonem ve 28. kole Premier League Conte prohlásil, že "ať už Tottenham mění trenéry jakkoli, je to zbytečné." Za posledních 15 let Tottenham vystřídal 7 hlavních trenérů, ale žádný šampionát. Jejich poslední mistrovská trofej se datuje před 15 lety.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Chelsea,Fotbalové Dresy Inter Milán,Fotbalové Dresy Juventus, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 84 تاريخ : سه شنبه 8 فروردين 1402 ساعت: 11:23

Bundesligový klub Fotbalové Dresy FC Baye Mnichov oficiálně oznámil, že bývalý trenér Chelsea Tuchel oficiálně převezme funkci hlavního trenéra klubu. Devětačtyřicetiletý Tuchel převzal trenéra od svého bývalého žáka Nagelsmanna, podepsal smlouvu s Bayeem do 30. června 2025 a přivedl dva staré asistenty Jolta Loewa a Aolda Miche Eese a Anthonyho Barryho, který stále působí v Chelsea. , by se měl příští týden připojit také k trenérskému týmu.

Po dokončení podpisu přijal Tuchel rozhovor na oficiálních stránkách klubu. Řekl, že po určité době působení v zahraničí si může lépe uvědomit hodnotu Bayeu. Jedná se o velmi silný tým, takže o přijetí jejich nabídky nemusíte dlouho přemýšlet. "Moje první vítězství v Bundeslize bylo proti Bayeu... Ve finále DFB-Pokal jsem utrpěl hroznou porážku proti Fotbalové Dresy Borussia Dortmund a poté jsme měli odvetu v semifinále DFB-Pokal." Germain hrál s Bayeem ve finále Ligy mistrů. Zápas byl velmi vyrovnaný a prohráli jsme těsným rozdílem. Ale ve všech těchto zápasech Baye vyzařoval více síly, síly a vyrovnanosti. Jsem hrdý na to, že jsem součástí těchto zážitků.“ „Fotbal Je to moje vášeň a na této úrovni je každý den něco zvláštního. Opravdu teď věřím v potenciál týmu a mě. Jsem rád, že jsem právě teď na druhé straně a doufám, že soupeři vyvolají pocit, že občas nedostanou šanci.“

Příští pondělí povede Tuchel tým poprvé k tréninku a bude se příští sobotu večer doma připravovat na nejvyšší zápas Bundesligy proti svému starému klubu Borussia Dortmund.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy FC Bayern Mnichov,Fotbalové Dresy Borussia Dortmund, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 85 تاريخ : يکشنبه 6 فروردين 1402 ساعت: 21:54

Podle Gazzetta dello Sport plánuje Neapol prodat Osimhen za cenu 150 milionů eur. Týmy, které 24letého útočníka podepíší, jsou Manchester United z Premier League, Paris Saint-Germain z Ligue 1 a Real Madrid také zvažuje, že mu oblékne Fotbalové Dresy Real Madrid.

V žebříčku evropských střelců letošní sezony je Osimhen druhý za Haalandem. V dresu Neapole nastřílel za tým v Serii A 21 branek. Neapol nemůže Osimhenovi poskytnout lepší podmínky prodloužení smlouvy, takže pravděpodobně odejde. Podle předchozího rozhovoru Osimhena je ochotnější jít do Premier League, jediný tým, který ho může podepsat, je Manchester United.

Pro Manchester United, než utratí 150 milionů eur jako částku za přestup, musí zvážit, zda se Osimhen dokáže adaptovat na Premier League. Mnoho fanoušků nosících Fotbalové Dresy Manchester United si myslelo, že hráči Serie A se možná nebudou schopni přizpůsobit Premier League. Například Lukaku, který si vedl dobře v Serii A, je od svého příchodu do Premier League neuspokojivý. Kromě toho je důvodem, proč Osimhen vstoupil do Premier League, jen získání vysoce placené smlouvy. Tato motivace nemůže fanoušky uspokojit. Navíc na středové pozici je Kane samozřejmě lepší volbou.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Real Madrid,Fotbalové Dresy Manchester United, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 3 فروردين 1402 ساعت: 18:10

Podle portugalského reportéra Pedra Almeidy se Paris Saint-Germain chystá na místo Galtiera portugalského trenéra Mourinha. To může hvězdě týmu Messimu zajistit, že bude nadále nosit Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain.

Mourinho vyhrál 26 šampionátů, je prvním hlavním trenérem, který vyhrál Ligu mistrů, UEFA Championship a ABC Championship v historii. Protože ředitel Paris Saint-Germain Campos je Portugalec a spolupracoval s Mourinhem v Realu Madrid, spolupráce mezi nimi bude snadná. Kromě toho byl Mourinho v Serii A nešťastný, protože neměl naději vyhrát ligový šampionát v Římě, věří se, že měl v úmyslu odejít.

Paris Saint-Germain právě prohrál v domácím zápase Ligue 1 0:2 Rennes. Tým se musí změnit. Podle "L’équipe" hodlá Paris předem prodat brazilskou superstar Neymara, protože ten je často zraněný, ale s obrovským platem.Pokud jde o Messiho,podle“World Sports News”společnosti Weste Media dostali Nasser a Campos pokyn Kataru, aby si Messiho ponechali. Messiho hodnota je evidentní, bez něj by velký počet fanoušků, kteří nosí Fotbalové Dresy Messi po celém světě, nevěnoval klubu žádnou pozoost.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Paris Saint,Germain,Fotbalové Dresy Messi, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 83 تاريخ : سه شنبه 1 فروردين 1402 ساعت: 11:28